Helpparrot ry:llä on paljon kotia etsiviä lemmikkilintuja, eivätkä kaikki ole listattuna sivuillamme. Mikäli linnun adoptio kiinnostaa, niin siirry "Haluan adoptoida linnun"-sivulle.

Seeprapeippo Tuuba etsii itselleen rakastavaa ja osaavaa kotia. Pitopaikkatunnus: FI000018136067. Tuuba on komea tööttäilijä ja näppärä lentäjä. Tuuba on viihtynyt erittäin hyvin kotia etsivän seeprapeipon Redin kanssa, ja mielellään pojat menisivätkin samaan kotiin.
Kotiehdokkaita pyydetään täyttämään adoptiohakemus:...

Seeprapeippo Redi etsii itselleen rakastavaa ja osaavaa kotia. Pitopaikkatunnus: FI000018136067
Redi - stady - GO! Vauhdikas Redi etsii itselleen kotia jossa häntä jo kaverit odottaisi. Redi on nopea ja ketterä tööttäilijä, ja hän mielellään onkin koko ajan menossa ja liikkeessä.
Kotiehdokkaita pyydetään täyttämään adoptiohakemus:...

Ruusukaijaset Lasse ja Ilmari etsivät yhdessä rakastavaa ja osaavaa kotia. Pitopaikkatunnus: FI000018137380
Lasse ja Ilmari etsivät rauhallista ja rakastavaa kotia, jossa he saavat rauhassa rohkaistua nauttimaan elämän tarjoamista ihmeistä. Kaverukset ovat arkoja ihmisen ollessa lähellä, mutta yhdessä touhuavat mielellään. Kotiehdokkaita pyydetään...

Ruusukaijanen Loimu etsii itselleen rakastavaa ja osaavaa kotia. Pitopaikkatunnus: FI000018137380 Loimu on paljon tunteita pienessä paketissa omaava arka ruusukaijanen, joka etsii kotia jossa hän saa rauhassa rohkaistua. Kotiehdokkaita pyydetään täyttämään adoptiohakemus: https://www.helpparrot.fi/haluan-adoptoida/